Over ons

Voor de inwoners namens de gemeente

Het Jeugdteam Montfoort krijgt subsidie van de gemeente Montfoort om inwoners te helpen als ze vragen hebben over opgroeien en opvoeden, gezin, relatieproblemen en (echt)scheiding. Daarmee voert het Jeugdteam namens de gemeente taken uit die staan in de Jeugdwet.

We werken nauw samen met de gemeente en met veel instanties zoals SWOM (wonen, welzijn en zorg in Montfoort en Linschoten), Ferm Werk (werk & inkomen), Vluchtelingenwerk, de Jeugdgezondheidszorg, de scholen, de huisartsen, de woningbouworganisaties, zorgaanbieders, etc.

In Montfoort zijn veel mensen die iets doen of iets willen doen voor een ander. Er is veel onderlinge steun en er zijn veel initiatieven en organisaties met vrijwilligers. Dat is belangrijk, want het maakt Montfoort tot een goede plaats om te wonen en te leven. De mensen maken de stad. Als Jeugdteam dragen we deze initiatieven een warm hart toe en denken we graag mee over vormen van informele hulp en steun.

Stichting De Thuisbasis
het Jeugdteam Montfoort is onderdeel van Stichting de Thuisbasis Sociaal Werk. Naast het Jeugdteam Montfoort valt ook het Stadsteam Oudewater onder de Stichting. Voor meer informatie, zie www.dethuisbasis.nl.
talk-cloud

Hierbij vraag ik een oriënterend gesprek aan.

Vul alstublieft uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het plannen van een afspraak.