Leuke tip: Howtotalk-app

DOE MEE MET ONZE ZOMER CHALLENGE!

🎉🎉De Howtotalk-app bestaat 1 jaar! Dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Onze missie is om zo veel mogelijk ouders kennis te laten maken met Howtotalk. Zodat we zo veel mogelijk ouders kunnen helpen met een betere sfeer in huis en met de begeleiding naar zelfverzekerde, zelfstandige kinderen die goed in hun vel zitten. 💪

💡 We bedachten daarom wat leuks: wat als we 6 weken lang met zo veel mogelijk volgers tegelijk aan de slag gaan? Zodat we de Howtotalk-methode met zijn allen in één zomer onder de knie krijgen? Lief en leed kunnen delen, tips en tops, successen en teleurstellingen..?

☀️ Deze zomer gaan we dat doen! Vanaf zondag zetten we in de Howtotalk-app wekelijks 1 bouwsteen (1 onderdeel) uit de training open voor niet-abonnees. Gratis en voor niks! We kunnen dan een week lang SAMEN oefenen met alle tips, tricks & tools uit die bouwsteen. ☀️
Niks te verliezen dus, en misschien is deze zomer wel het perfecte moment voor je om in te stappen!
Ben je al abonnee en heb je onbeperkt toegang tot de training? Dan is dit je kans om er samen met anderen de schouders onder te zetten. Zo haal je het maximale uit de app!

Welke onderwerpen komen er langs?
Week 1️⃣: gevoelens
Week 2️⃣: meewerkend gedrag
Week 3️⃣: grenzen
Week 4️⃣: autonomie
Week 5️⃣: complimenten
Week 6️⃣: rollen

Ook op ons Instagram-account staan we steeds stil bij het thema van de week. Zo kunnen we met elkaar delen welke inzichten we hebben opgedaan, do’s en don’ts, of gewoon even ons verhaal kwijt. Want één ding is zeker: als je weleens worstelt met de opvoeding van je kinderen, ben je zeker niet de enige!

talk-cloud

Hierbij vraag ik een oriënterend gesprek aan.

Vul alstublieft uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het plannen van een afspraak.