Kamers met aandacht


Iedere woonruimte kan een Kamer met Aandacht worden
Weet jij nog dat je uit huis ging? Waarschijnlijk kreeg je hulp van je ouders, vrienden of familie en waren zij er als het even niet mee zat. Maar wat als je dat niet hebt?

Kamers met Aandacht zoekt mensen die een kamer willen verhuren aan een jongere tussen de 18-23 jaar, die graag op eigen benen willen staan, maar nog een tussenstap kunnen gebruiken naar gehele zelfstandigheid. Kamers met Aandacht heeft nu ook de mogelijkheid om kleine verbouwingskosten te vergoeden als dit het verhuren van een Kamer met Aandacht mogelijk maakt.

Iedere woonruimte kan een Kamer met Aandacht worden
Heb je koop- of huurwoning? Werk je, heb je een uitkering of ben je gepensioneerd? Ook jij kunt verhuurder worden. Iedere woonruimte kan een Kamer met Aandacht worden. Of het nu een extra slaapkamer met gedeelde voorzieningen of een zolderkamer met eigen keukenblokje is. Wij kunnen zelfs een Tiny house in je tuin plaatsen en aansluiten!

 Afspraken over het gebruik van gemeenschappelijke ruimten
Sommige van onze verhuurders vinden het prima als de jongere de gedeelde ruimtes gebruikt, terwijl anderen dat liever niet doen. Kamers met Aandacht heeft de mogelijkheid om kleine verbouwingskosten te vergoeden als dit het verhuren van een Kamer met Aandacht mogelijk maakt. Wil je bijvoorbeeld je keuken liever privé houden? Dan is het plaatsen van een kitchenette met wateraansluiting op de kamer mogelijk. Ook het plaatsen van een douchecabine behoort tot de mogelijkheden. Wij denken graag mee in kansen en ondersteunen verhuurders bij de praktische uitvoering.

Maak kennis met de huurders
Het gaat om jongvolwassenen (18-23 jaar) die met hun toekomst bezig zijn maar geen sociaal netwerk hebben. Wil je ze leren kennen? Op onze website vind je profielen van zoekende jongeren. De jongere betaalt zelf de (sociale) huur, studeert, loopt stage en/of werkt en wordt de eerste zes maanden begeleidt vanuit een zorgaanbieder. Als verhuurder word je begeleid door een coördinator. We zijn bij noodsituaties 24/7 bereikbaar voor verhuurders.

 Online informatiebijeenkomst
Op 6 en 27 juni zij er twee korte online informatiebijeenkomsten over Kamers met Aandacht. Heb je interesse? Meld je via www.kamersmetaandacht.nl aan. Heb je een kamer vrij die je wilt verhuren? Neem dan contact op via de coördinator in jouw gemeente: Marjolein Buurman

06-52681859 of marjolein@kamersmetaandacht.nl

talk-cloud

Hierbij vraag ik een oriënterend gesprek aan.

Vul alstublieft uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het plannen van een afspraak.