Jongerenwerk

De jongerenwerkers zijn er voor alle kinderen, jongeren en jongvolwassenen in Montfoort. De jongerenwerkers organiseren activiteiten voor kinderen en jongeren in Montfoort en kunnen op verzoek contact leggen met groepen of individuele jongeren in de gemeente Montfoort.

De jongerenwerker werkt onder verantwoordelijkheid van Stichting de Thuisbasis/ het Jeugdteam Montfoort. Voor het jongerenwerk heeft Stichting de Thuisbasis een contract met Stichting Jeugdpunt. Voor meer informatie over Jeugdpunt verwijzen we u naar www.jeugd-punt.nl.
De jongerenwerker houdt zelf contact met jeugdigen in Montfoort en kan dit ook in opdracht van het Jeugdteam. Hij werkt nauw samen met de buurtsportcoaches, scholen, de gemeente, politie en zorginstellingen. Zijn werk varieert van het ondersteunen van een groep jongeren die zelf een initiatief nemen voor een ontmoetingsplek tot het in contact brengen van jongeren met de hulpverlening en het voorkomen dat jongeren uit een risicogroep afglijden naar de criminaliteit.

In de gemeente Montfoort werken de jongerenwerkers Steve Blokland en Haitham Taher. Teamleider is Ellis van Tilburg van Stichting Jeugdpunt.

De jongerenwerkers zijn bereikbaar via:

Steve Blokland
06-48916411
sb@jeugdpunt.nl

Haitham Taher
06-83940985
ht@jeugdpunt.nl

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Bel of mail ons en wij brengen u in contact met onze jongerenwerkers.

talk-cloud

Hierbij vraag ik een oriënterend gesprek aan.

Vul alstublieft uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het plannen van een afspraak.