Het coronavirus – extra maatregelen

De medewerkers van het Jeugdteam werken zoveel mogelijk vanuit huis en zullen afspraken waar mogelijk omzetten van fysieke bezoeken naar telefonisch contact of beeldbellen. Bij elke fysieke afspraak zullen de jeugdteammedewerkers een expliciete afweging maken om verspreiding en besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. In belangrijke situaties waarin het noodzakelijk is om fysieke afspraken door te laten gaan zal de jeugdteammedewerker de volgende richtlijnen in acht nemen:

  • We spreken waar mogelijk af op kantoor in het Huis van Montfoort.
  • In het Huis van Montfoort is het dragen van een mondkapje verplicht.
  • We schudden geen handen
  • Als de medewerker een (milde) verkoudheid heeft, hoest, niest of koorts heeft dan zal de medewerker de afspraak verzetten.

Wanneer u klachten heeft vragen we u ook om de afspraak te verzetten.

Een uitzonderlijke situatie als deze, waarin het hele maatschappelijke leven is stilgelegd en kinderen niet naar school of naar de opvang gaan, kan veel stress en spanning geven in gezinnen. Daarnaast ontstaat er in gezinnen mogelijk spanningen over bijvoorbeeld het behoud van een baan, over financiën, of over gezondheid. U kunt als u al begeleiding krijgt van het Jeugdteam, een extra telefoontje verwachten om te horen hoe het met u en de kinderen gaat en of u iets nodig heeft om de komende tijd samen met uw kinderen goed door te komen.

Het werk van het Jeugdteam zal daarnaast zoveel als mogelijk doorgaan zoals u dat van ons gewend bent. Heeft u vragen of zorgen over uw kind of gezin dan kunt u zich aanmelden via onze bureaudienst welke op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar is via 06-27056153. Samen kijken we wat er aan de hand is en wat een passende oplossing is.

talk-cloud

Hierbij vraag ik een oriënterend gesprek aan.

Vul alstublieft uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het plannen van een afspraak.